AdWeek: Globální mediální agenturou je OMD

pátek, 13. února 2015, 07:12 Aktuality, Reklama MediaGuru

Oborový magazín AdWeek, který se zaměřuje na informace z marketingu, reklamy a médií, jmenoval mediální agenturu OMD Globální mediální agenturou roku 2014. OMD tak cenu vyhrává druhý rok po sobě a pošesté v desetileté historii vyhlašování ocenění. Agentura OMD při příležitosti převzetí ceny uvedla, že k tomuto výsledku vedla pečlivá práce zejména s hlubším zaměřením na spotřebitele a využitím digitálních médií jako nedílné komunikační součásti.

„Tuto práci nejenže oceňují stávající klienti, ale také láká nové klienty. Posledním takovým, který jsme získali, byl Heinz,“ uvedli zástupci agentury. Dodali, že agentura těží i ze své vnitroagenturní platformy IdeaXchange, která se zaměřuje na talenty v různých zemích, kde OMD působí.

Pro OMD tak jde o další ocenění. Na reklamním festivalu v Cannes Lions získala v období 2011-2013 titul Nejoceňovanější globální mediální síť. Ocenění následně potvrdil i Gunn Report, ve kterém OMD zvítězila poosmé v řadě a stala se Nejkreativnější mediální agenturou.

-mav-