Fidorka na aprílové kampani spolupracuje s Youtubery

pátek, 27. února 2015, 10:32 Aktuality, Reklama MediaGuru

Fidorka od 2. března zahájí svou aprílovou kampaň, která poběží v televizi, na internetu a sociálních sítích. Kampaň odstartuje spuštěním microsite www.vykutalenarostarna.cz, která bude nejdříve přinášet nápady v podobě vtípků ze světa, následovat budou vtípky natočené českými celebritami, studenty Filmové akademie Miroslava Ondříčka a Youtubery. Své rošťárny představí herci Bára Poláková a Lukáš Pavlásek ve spolupráci s režisérem Jakubem Hussarem. 

Fidorka_vykutalena rostarna
Náhled microsite www.vykutalenarostarna.cz

V průběhu celého března bude také probíhat soutěž o nejlepší nápady na rošťárny. „Chceme také motivovat všechny nadšené vtipálky, aby natočili, vyfotili nebo popsali svoje rošťárny, z nichž naši porotci Bára s Lukášem vyberou více než 50, které náležitě oceníme,“ doplňuje Alena Kratochvílová, brand manažerka pro Českou republiku a Slovensko. Soutěž bude podpořena on-line komunikací (VOD - video on demand) a na Facebooku.

Na kampani společně pracují agentury PR.Konektor, Konektor Social, Symblaze a Carat. PR.Konektor zajišťuje spolupráci s celebritami, kompletní PR servis a integraci online a offline komunikačních nástrojů, Konektor Social pracuje s Youtubery. Symblaze vytvořil microsite, online formáty a zajišťuje průběh soutěže a komunikaci na Facebooku. Mediální agentura Carat má na starosti nákup médií.

-kch-