Heureka spouští OOH kampaň k ProduktRoku

sobota, 28. února 2015, 08:48 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nákupní portál Heureka.cz bude v outdooru komunikovat vítěze soutěže ProduktRoku 2014. O vítězích v soutěži o nejpopulárnější produkty na internetu za uplynulý rok rozhodlo celkově čtvrt miliardy návštěv a více než milión recenzí a hodnocení všech produktů.

„Touto kampaní si klademe za cíl především zvýšit povědomí o soutěži a o tom jaký benefit zákazníkům přináší,“ vysvětluje Daniel Blažek, marketingový ředitel nákupního portálu Heureka.cz. Na jednoduchých vizuálech jsou zobrazeny vždy vítězové jednotlivých kategorií. Namátkou je to například tablet Lenovo TAB nebo LED televize LG.

Heureka_Kampaň_ProduktRoku_LG_3D

Kampaň bude k vidění v pražském metru na přestupních tunelech a CLV v jednotlivých stanicích. Využije také reklamní lavičky, billboardy a rollingboardy. Komunikace probíhá také na internetu, součástí soutěže je samostatná microsite www.produktroku.cz, kde jsou kromě aktuálních výsledků všech 30 kategorií dostupné také výsledky všech pěti předešlých ročníků. V letošním roce získala soutěž také nové logo, které má lépe zapadat do celkové komunikace Heureky.

-kch-