Nový magazín TukuTuku má být inteligentním lifestylem

středa, 25. února 2015, 07:28 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Na českou scénu vstupuje nový online magazín TukuTuku. Jeho obsah má tvořit inteligentní lifestyle, uvedli jeho zakladatelé. Nabízet hodlá příběhy úspěšných lidí, celkově má být pozitivní inspirací pro čtenáře. Chce přinášet články o tom jak využít čas správným způsobem, životy inspirativních lidí, zajímavosti a příspěvky o vědě, kultuře, psychologii, světě kolem nás.

„Chceme být první volbou všech, kteří se online chtějí dočíst zábavné a přitom inteligentní články,“ uvedla redakce. „Žádné téma pro nás není tabu. Soustředíme se ale na to, co zajímá tu část populace, která se chce něco dozvědět a přitom se i bavit. TukuTuku je brána do světa inteligentního životního stylu.“

Články do magazínu budou psát např. Leoš Kyša, Eva Hofrichterová, Jan Brychta i začínající bloggeři.  E-zin je postaven na responzívním designu a chce aktivně komunikovat s čtenáři na sociálních sítích.

Název tukutuku pochází z maorštiny, původně označovalo dřevěnou síťovinu na dveřích domů, kde se původní obyvatelé Nového Zélandu scházeli a potkávali. I nový magazín má být místem setkávání s novými informacemi a zdroji inspirace.

TukuTuku

-mav-