Respekt uvedl webový diskusní pořad Respektování

úterý, 10. února 2015, 07:33 Aktuality, Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

Týdeník Respekt spustil nový webový diskusní pořad s názvem Respektování. Pořad bude možné sledovat na webu Respektu vždy jednou za měsíc, jeho témata se budou lišit podle aktuálních událostí. Cílem pořadu je poskytnout prostor lidem, kteří mají co říct.

První díl byl na webu zveřejněn 5. února na téma: Jaké zahraniční konflikty ohrožují naši bezpečnost? Pozvání do pořadu přijali: ředitel Ústavu mezinárodních vztahů Petr Kratochvíl, politický geograf Michael Romancov, ředitel české pobočky Lékařů bez hranic Pavel Gruber a editor Respektu Martin M. Šimečka. Debaty budou zveřejňovány na webu: www.respekt.cz/respektovani.

Další novinkou, kterou týdeník Respekt připravuje, bude Respekt Speciál, který poprvé vyjde v březnu. „Na trafikách se bude prodávat měsíc a půjde o ucelený stostránkový rozsah na konkrétní téma,“ popsal generální ředitel Roman Latuske v rozhovoru pro ČTK. Dále se budou také inovovat webové stránky Respektu, které se nemají stát dalším zpravodajským serverem, ale podpořit současnou komunitu kolem týdeníku.

-kch-, -čtk-