Vladan Crha je ředitelem Digital Communications

čtvrtek, 26. února 2015, 10:45 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Ředitelem Digital Communications, digitální divize PR agentury AMI Communications, se stal Vladan Crha, který je zároveň Senior Consultantem AMI v oblasti korporátní a krizové komunikace.

„Vladan se od začátku působení v AMI věnoval i online komunikaci a sociálním médiím. Proto byla změna ve vedení Digital Communications logickým krokem. I nadále bude při tom řídit tým korporátní a krizové komunikace,“ komentuje změnu Eva Sroka, partnerka agentury AMI Communications.

Digital Communications vznikla v roce 2009 a specializuje se na online komunikaci, správu a monitoring sociálních sítí, tvorbu webových stánek nebo na SEO optimalizaci. Letošním cílem má být růst v oblasti sociálních sítí a tvorba obsahu.

Vladan Crha nastoupil do AMI Communications v roce 2013. Před tím působil ve společnosti Fortuna Entertainment Group, kde pracoval od roku 2010 jako ředitel marketingu a vztahů s investory a podílel se zde například na spuštění on-line sázení v Polsku nebo na vstupu firmy na burzu. Před příchodem do Fortuny sbíral tři roky zkušenosti jako ředitel komunikace a vztahů s investory AAA AUTO. V letech 2005 až 2007 byl ředitelem korporátní komunikace a BTL marketingu Vodafonu ČR, kde vedl také PR komunikaci změny značky Oskar na Vodafone. V letech 2000 až 2005 byl tiskovým mluvčím a PR manažerem společnosti Telefonica O2. 

Vladan Crha
Vladan Crha

-mav-