CEEDS’15 ukáže cesty digitální transformace

úterý, 31. března 2015, 07:30 Aktuality MediaGuru

„Technologie je prostředkem a nástrojem pro úspěšné obchodní rozhodnutí, nikoliv rozhodnutím samotným. Pouze proškolení manažeři z toho mohou těžit,“ říká Plamen Rusev, investor technologických společností a zakladatel Global Webit Series. Právě na téma technologií, inovací, školení, chytrých měst, big data, mobilních plateb či cloudových řešení se bude zaměřovat sedmý ročník mezinárodní konference CEEDS’15, která se bude konat ve dnech 21. a 22. dubna v bulharské Sofii.    

Témata a diskuse, které budou v Sofii probíhat, by měla být užitečná především lidi z oblasti IT, inovací, bezpečnosti, marketingu a obchodu. „V současném obchodním prostředí je úspěch podmíněn inovací, ochranou osobních a korporátních informací, schopností pracovat s big daty, loajalitou, mobilní technologií, cloudovými službami, marketingem, financemi a jinými typy analytických nástrojů. Neznalost některých z uvedených oblastí může vyústit v nepřipravenost na digitální transformaci byznysu,“ vysvětluje Rusev.

Na konferenci vystoupí Andrus Ansip, viceprezident pro jednotný digitální trh Evropské komise, dále zástupci společnosti SAP, Cisco, BitTorrent, Google, Microsoft, MasterCard, Visa či Diners Club.

Do konce března lze zakoupit vstupenky s 30% slevou.

Více informací o akci naleznete zde.