DPD rebranduje, připojuje se ke značce DPDgroup

čtvrtek, 19. března 2015, 07:57 Aktuality, Marketing MediaGuru

GeoPost, mateřská společnost DPD vlastněná francouzskou Le Groupe La Poste, oznámila svou strategii, s níž chce posílit svou pozici na trzích B2B i B2C, a spolu s tím odhalila novou značku pro mezinárodní přepravní síť – DPDgroup. Veškeré aktivity společnosti na trhu kurýrních a přepravních služeb budou sdruženy pod touto značkou.

Nová značka DPDgroup
Nová značka DPDgroup

Všechny dceřiné společnosti zavádějí ve 22 evropských zemích, včetně České republiky, od 18. března společnou vizuální identitu. Společnosti Chronopost (Francie), SEUR (Španělsko) a Interlink Express (Velká Británie) si vzhledem ke svému postavení na lokálních trzích ponechávají svá stávající označení a na společnou vizuální identitu budou přecházet postupně. Svá loga ale doplní o logo DPDgroup. Rebranding bude proveden během následujících dvou až tří let.

DPD_dcerinky
Dceřiné společnosti DPDgroup

Rebranding bude proveden i v České republice, kde se společnost připojí k mezinárodní síti. „Díky spojení s DPDgroup budeme moci využít expertní znalosti z jednotlivých trhů a sdílet naše zkušenosti,“ komentuje výhody DPDgroup Daniel Mareš, jednatel DPD CZ.

DPD
Rebranding české společnosti DPD CZ

-kch-