Nova zahájila castingy na SuperStar a novou show

pátek, 13. března 2015, 22:40 TV MediaGuru

Nova oživuje formát reality show, do vysílání chystá vedle SuperStar show Nejlíp vaří moje máma.

Televize Nova zahájila v tomto týdnu dva castingy pro připravované reality show, které plánuje v letošním roce vysílat. Pěvecká reality show SuperStar se ve vysílání Novy objeví na podzim, Nova ji bude opět vysílat ve spolupráci se svou sesterskou stanicí Markíza. Ve vysílání tradičně zaplní nedělní večery. Zájemci o účast v dalším ročníku pěvecké reality show se mohou do soutěže hlásit prostřednictvím registračního formuláře na webových stránkách televize.

Nova ale zároveň v tomto týdnu spustila i casting na zcela novou kuchařskou reality show Nejlíp vaří moje máma. S tou podle informací, které zveřejnila na nedávné tiskové konferenci, počítá pro víkendové podvečerní vysílání (sobota, neděle) v časovém okně kolem 18:30. V reality show účinkují dvojice složené z rodičů a jejich dospělých dětí, které se utkají v kuchařském souboji. Rodiče se v soutěži objeví v rolích poradců a instruktorů. Formát je licenční, originální verzi vysílá španělská televize pod názvem Mi madre cocina mejor que la tuya.

Nova tak po silné podzimní seriálové nabídce vrací do svého vysílání formát reality show. V letošním jarním vysílání bude zastoupen i premiérovou řadou vztahové reality show Výměna manželek, která se ve vysílání Novy objeví ve středu 25. března. Uvedení Výměny manželek bude znamenat snížení frekvence vysílání seriálu Doktoři z Počátků ze dvou dnů v týdnu na jeden. Vysílat se bude pouze v pondělí.

-mav-