Startuje Akademie digitálního marketingu

pátek, 27. března 2015, 14:27 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Asociace komunikačních agentur (AKA), zastoupená svou digitální sekcí Digitální agentury, a digitální agentura Dobrý web společně zahajují první běh nového vzdělávacího projektu Akademie digitálního marketingu. Akademie je určena pro zájemce, kteří se chtějí uplatnit v agenturních i klientských digitálních týmech. Během intenzivní 12týdenní výuky by studenti měli získat komplexní know-how z oblasti digitálního marketingu.

Akademie je složená z devíti tematických modulů. Každý modul má svého odborného garanta, který připravuje koncept výuky a zapojuje do přednášek hosty. Mezi garanty jsou odborníci z předních agentur na našem trhu - na příklad Actum+, Dobrý web, ExperienceU, Nydrle, Ogilvy či Wunderman. Tematicky akademie pokrývá témata: byznys cíle a řízení projektů, online reklama, search engine marketing, obsah a e-mailing, sociální média, digitální integrovaná komunikace, user experience či webová analytika.

„Cílem projektu je vytvořit plnohodnotnou vzdělávací platformu, jejíž studenti získají komplexní přehled o digitálním marketingu,“ popisuje Digitální akademii Dagmar Plotěná, vedoucí vzdělávání v Dobrém webu.

První běh Akademie digitálního marketingu startuje 8. dubna 2015. Výuka bude probíhat každou středu a bude ukončena obhajobami seminárních prací 24. června 2015. Školné stojí 24 950 Kč bez DPH.

Více informací o Digitální akademii se dozvíte na webu: www.digiaka.cz

-kch-