TV Barrandov má mít i kanál Barrandov Musika

pondělí, 30. března 2015, 10:30 Aktuality, TV MediaGuru

Stanice Barrandov Plus, kombinující dokumentární a dětské vysílání, začne vysílat letos v květnu. V průběhu roku by do televizní skupiny TV Barrandov měla přibýt ještě Barrandov Musika. Napsal to časopis Týden, který stejně jako TV Barrandov patří do mediální skupiny Empresa Media. 

První letošní přírůstek TV Barrandov oznámila na 18. dubna, kdy začne vysílat tematická stanice Kino Barrandov. Celoplošný kanál nabídne rodinné filmy, kriminálky, westerny, historické snímky či romantické komedie. Obsah vysílání zajistí mezinárodní společnost SPI International, která disponuje obsáhlou filmotékou a spravuje 34 televizních programů ve více než 40 zemích světa. V Česku provozuje placené televizní stanice Filmbox.

"V květnu pak ještě zprovozníme kombinovaný dokumentární a dětský kanál Barrandov Plus. Spuštění dvou nových kanálů je vyústěním mnohoměsíční intenzivní práce všech složek společnosti a jsem velmi rád, že můžeme s hrdostí oznámit jejich start," cituje časopis Týden majitele a předsedu představenstva Empresa Media a Barrandov Televizního studia Jaromíra Soukupa. 

Televize Barrandov je součástí vydavatelství Empresa Media, do jehož portfolia patří časopis Týden, publicistický Instinkt, společenské magazíny Sedmička a Exkluziv, marketingový titul MarketingSalesMedia a také časopisy pro dospívající a děti Top dívky, Popcorn nebo Animáček.

-čtk-