Generali zahájí jarní ATL kampaň a roadshow

čtvrtek, 30. dubna 2015, 07:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Jarní kampaň na podporu prodeje povinného ručení zahájí 1. května pojišťovna Generali. Kampaň, kterou připravila agentura Dorland, bude doprovázet také roadshow se sedmi zastávkami v krajských městech. Uskuteční se od začátku května do konce června. Kampaň podpoří soutěž o stovku povinných ručení na dobu jednoho roku a hrát se bude také o auto šéfa Generali.

„V květnu a červnu bude kampaň vidět na 231 billboardech, 22 velkoformátových plochách - bigboardech a double bigboardech, 66 citylightech a 13 LED obrazovkách,“ uvedl marketingový manažer pojišťovny Generali Zdeněk Mrkva. Billboardy budou umístěné po celé republice.

„Soutěže, která kampaň doprovází, se mohou účastnit klienti, kteří si uzavřou novou smlouvu na povinné ručení pro své vlastní vozidlo do hmotnosti 3,5 tuny,“ doplňuje mluvčí Generali Jiří Cívka.

„Hlavní výhrou je černé Audi A6 našeho šéfa,“ upřesňuje Cívka. Přesná specifikace vozu včetně fotografií bude od 1. května k dispozici na microsite ke kampani na adrese www.vyhrajautosefa.cz. Součástí online kampaně pak bude na sociálních sítích hra o Audi na dálkové ovládání.

„Připravili jsme třicetivteřinový spot na motivy kultovního filmu Pulp Fiction,“ doplňuje ředitelka agentury Dorland Lucie Češpivová. „Spot namluvil Alexej Pyško, kterého můžete znát především jako dabéra Bruce Willise,“ dodává. Celkem 4153 spotů bude odvysíláno v celorepublikové rozhlasové síti na 43 rádiových stanicích.

Generali

-mav-