Kooperativa staví kampaň na rodičovských hláškách

pátek, 10. dubna 2015, 08:32 Aktuality, Reklama MediaGuru

Od začátku dubna komunikuje společnost Kooperativa novou nadlinkovou kampaní, v níž se zaměřuje na dětské životní pojištění. „Cílem kampaně je přimět rodiče k zamyšlení, zda mají adekvátně a efektivně vyřešena možná rizika, která hrozí jejich dětem při každodenních hrách,“ přibližuje pro MediaGuru.cz tiskový mluvčí společnosti Milan Káňa. 

Kampaň, jež poběží do konce května, staví na paradoxních hláškách rodičů, které občas každý vypustí směrem ke svým dětem. „Tonalitně jsme typicky ,kooperativní‘, tedy jemně glosujeme život kolem nás s dávkou vtipu a nadsázky. Ukazujeme život takový, jaký je,“ doplňuje Káňa.

V televizních spotech, které jsou nasazeny na stanice skupiny Nova, Prima, TV Barrandov, ČT 2, ČT 4 a Atmedia, jsou tak k zaslechnutí hlášky typu: „Jestli se utopíš, tak si mě nepřej!“ nebo „Jestli se to s tebou utrhne, tak tě přetrhnu.“

Kampaň dále doplní sponzorské spoty na Prima Cool, Prima Love a Nova. Širší portfolio hlášek se objeví na internetu prostřednictvím bannerové a PPC kampaně na zpravodajských serverech i portálech pro rodiče (například na prozeny.cz, emimino.cz nebo rodina.cz), mobilních bannerů a tabletových médií. Komunikace proběhne rovněž v rádiu a vlastních prodejních kanálech.

Na rozvoji kreativní linky se podílel interní tým marketingové komunikace ve spolupráci s agenturou Yinachi. Produkci zajistila společnost Boogie Films, režie se ujal Juraj Janiš. O nákup médií se stará mediální agentura A!M. 

-kch-