Kreativním ředitelem Loosers se stává Petr Bucha

čtvrtek, 09. dubna 2015, 12:05 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Novým kreativním ředitelem agentury Loosers se stává Petr Bucha, který přichází z Hullabaloo. Ve své pozici střídá Ivu Bízovou, spolumajitelku agentury, jež se bude nadále věnovat strategickému rozvoji, budování a stabilizaci nových oddělení a získávání a využití nových příležitostí.

Petr Bucha v minulosti působil také v agenturách Ogilvy & Mather, BATES, Fabrika a TBWA. Od jeho příchodu si majitelé Loosers slibují především posílení seniorního týmu agentury, přínos kreativním výstupům a maximální využití potenciálu kreativního, contentového a Farm týmu.

Další změnou v agentuře je posun Jakuba Kesla do pozice Chief Project Manager. Na novém postu bude mít za úkol stabilizovat a rozvíjet potenciál portfolia klientů, vylepšovat servis a procesy agentury a podporovat činnost Loosers Farm. Do jeho týmu nově přichází Tomáš Bojanovský, který v minulosti působil ve společnosti Seeding.cz nebo All In Agency.

Nástup nového kreativního ředitele Petra Buchy a kariérní postup Jakuba Kesla jsou prvními vlaštovkami změn, které zapadají do nově připravované strategie a positioningu agentury a kompletního redesignu korporátní identity.

Noví lidé v agentuře Loosers. Stojící: Petr Bucha a Jan Kesla
Personální změny v agentuře Loosers. Stojící: Petr Bucha a Jakub Kesl, sedící: Tomáš Bojanovský, Kateřina Judová, Peter Chalupianský, Tomáš Stehlík

Spolu s tím dochází i k rozšíření contentového, resp. projektového týmu Loosers Farm, kam nastoupila Kateřina Judová, studentka Arts Managementu Vysoké školy ekonomické v Praze, Peter Chalupianský z Fakulty elektrotechnické ČVUT, obor Ekonomika a řízení energetiky, a Tomáš Stehlík, který nyní studuje na Fakultě umění a designu na Univerzitě Jana Evangelisty Purkyně v Ústí nad Labem.

-kch-