Prazdroj mění obchodní tým, vede ho Paul Barnett

čtvrtek, 02. dubna 2015, 12:17 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Plzeňský Prazdroj mění strukturu obchodního týmu. V jeho čele bude stát Paul Barnett, člen nejvyššího vedení a dosavadní ředitel obchodu pro maloobchodní síť (off-trade). Nově přebírá zodpovědnost i za oblast restaurací a hospod (on-trade). Jeho klíčovými spolupracovníky budou Martin Grygařík, ředitel obchodu pro maloobchodní síť, Tomáš Mráz, ředitel obchodu restaurací a hospod, Adriana Jahňáková, národní manažerka pro velkoobchod, a Karel Kraus, manažer trade & shopper marketingu.

„Naše nová struktura obchodního týmu je postavena na čtyřech hlavních oblastech: on-trade a off-trade, velkoobchod a trade & shopper marketingu. Věřím, že díky tomuto nastavení dosáhneme ještě užší a přínosnější spolupráce s našimi zákazníky a společně dokážeme vytvořit nové příležitosti a oslovit nové konzumenty ve všech oblastech našeho působení,“ řekl k nové struktuře prodejního oddělení Paolo Lanzarotti, generální ředitel Plzeňského Prazdroje. Cílem je také pomoci hospodám, restauracím a maloobchodům zvýšit zájem o pivo.

Změna struktury obchodního týmu je v souladu s marketingovou strategií, kterou na letošním Retail Summitu představil marketingový ředitel společnosti Grant McKenzie. V únoru prozradil, že Plzeňský Prazdroj bude se svými pivními značkami více cílit na ženy, vytvářet různorodé pivní příležitosti a prezentovat pivo jak v místě prodeje, tak v místě spotřeby.

-kch-