AdActive vytvořila souhrnný balík webů VLP

úterý, 26. května 2015, 15:07 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

V souvislosti s výhradním zastoupením Deník.cz a dalších médií společnosti Vltava-Labe-Press nabídne AdActive nový balíček webů nazvaný DENÍK+ Pack, ve kterém budou zahrnuta všechna on-line média skupiny VLP. 

„Deník.cz a další média VLP zastupujeme při prodeji on-line reklamy už více než rok a všechny tyto weby jsou mezi našimi klienty velmi žádané. I přestože má samotný Deník.cz průměrnou návštěvnost 1,3 milionu reálných uživatelů měsíčně, rozhodli jsme se nabídnout inzerentům všechna media VLP jako logicky konsolidovanou sadu s ohledem na zásah a cenově efektivní komunikaci zadavatele. Nadále je však možné nakupovat reklamu i na jednotlivých webech,” řekl Jan Vobecký, ředitel AdActive.

DENÍK+ Pack obsahuje weby VLP - Denik.cz, Důmazahrada.cz, iGurmet.cz, Kafe.cz, Květy.cz, Kondice.cz, National-geographic.cz, PraktickáŽena.cz, Překvapení.cz, Vlasta.cz, Denik.Sip.cz a Story.cz. Na základě předchozích měření je očekávaný zásah celého produktu přes 1,4 milionu reálných uživatelů měsíčně. Sada DENÍK + by se tak mohla stát vlajkovou lodí portfolia AdActive.

Další novinkou je Business & News Pack obsahující weby tematicky zaměřené na zpravodajství a informace z financí a byznysu - Deník.cz/ekonomika, Blisty.cz, Akcie.cz, EDB.cz, Akcieatrhy.cz. Tato produktová nabídka navazuje na původní sady Business Pack a Zpravodajství Pack.

-mav-