ADMEZ hledá Osobnost českého direct marketingu

pondělí, 11. května 2015, 07:18 Aktuality, Marketing MediaGuru

ADMEZ bude již pošesté vyhlašovat Osobnost českého direct marketingu. Do této pomyslné síně slávy se snaží postupně vybírat takové osobnosti, které se významnou měrou v dlouhodobém horizontu zasloužily o rozvoj českého přímého marketingu.

Vybírá se z osobností aktivních nejen v přímém a interaktivním marketingu, ale také v poštovních a mailservisových službách, databázovém a věrnostním marketingu, call centrech, internetovém a mobilním marketingu nebo v zásilkovém a internetovém obchodě.

Osobnostmi českého direct marketingu se již v minulosti stali:

Rok Osobnost Společnost
2009 Luboš Beniak Reader´s Digest
2010 Jan Dvořák IMP, Kosmetika Fleur de Santé
2011 Evžen Drtina Wunderman
2012 Aleš Hýbner Teleperformance
2014 Jiří Schneller Aegon Pojišťovna

„ADMEZ v loňském roce poprvé ocenil nejen Osobnost českého direct marketingu, ale nově též Naději českého direct marketingu, tedy osobu, která se snaží posunout vývoj oboru dále směrem do budoucnosti,” řekl ředitel asociace ADMEZ Tomáš Hájek. Tou se v roce 2014 stal Vít Horký, spoluzakladatel a šéf české společnosti Brand Embassy, která poskytuje firmám nástroj pro komunikaci a zákaznickou péči na sociálních sítích.

Vyhlášení Osobnosti českého direct marketingu proběhne na slavnostním večeru soutěže Český direkt & Promo v úterý 9. června 2015. 

ADMEZ vyzývá odbornou veřejnost, aby případné návrhy posílali se stručným zdůvodněním na e-mailovou adresu: info@admez.cz do 18. května 2015 včetně.

-kch-