Logik spouští direct mailovou B2B kampaň

středa, 13. května 2015, 06:01 Aktuality, Marketing MediaGuru

Společnost Logik spouští direct mailovou B2B kampaň s názvem „Získejte čas na to, co máte rádi…“. Kampaň chce ukázat potenciálním zadavatelům kreativitu nástrojů tištěné reklamy a současně demonstrovat, že využití služeb společnosti má marketingovým manažerům ušetřit čas a peníze.

Adresáti obdrží speciální zásilku v podobě fotorámečku, ve kterém bude zasunut personalizovaný dopis s hlavním sdělením. Hlavní prvek kampaně, fotorámeček, v rámci tohoto adresného mailingu slouží sekundárně i jako obálka obchodního psaní, a dopis jako adresní štítek pro distribuci. Cílem je ukázat možnosti tiskových řešení, která mají kromě hlavní funkcionality nabídnout i další benefity.

Pro kampaň je připravena i samostatná microsite, která umožňuje projevit zájem o osobní schůzku, případně i předem definovat okruh zájmu potenciální spolupráce v portfoliu společnosti Logik (ofsetový tisk, digitální tisk, vývoj a realizace kartonových POS, krabic nebo v kompletním segmentu marketingové komunikace a grafických služeb).

Kampaň bude podpořena tiskovou inzercí, komunikačními aktivitami na webu a PR kampaní. Svůj rámeček mohou získat i další zájemci, kteří si ho mohou společně s fotografií a osobní schůzkou domluvit přímo prostřednictvím uvedené microsite.

Připravena je i metodika vyhodnocení efektivity kampaně. Autorem návrhu je marketingové oddělení společnosti Logik. Kompletní příprava a produkce kampaně probíhá in-house s využitím disponibilních prostředků a technologií společností.

-mav-