S novou show o vaření TV Nova se spojí Billa

čtvrtek, 21. května 2015, 08:23 TV MediaGuru

V pořadu, který Nova umístí do podvečerního času, využije formu product placementu.

Obchodní řetězec Billa se stane jedním z významných zadavatelů v nově připravované reality show o vaření Nejlíp vaří moje máma!. TV Nova ji poprvé odvysílá v sobotu 23. května. Billa využije formu product placementu, její značka bude figurovat jako místo, kde soutěžící budou nakupovat suroviny potřebné pro vaření.

Nový pořad umístí Nova do víkendového podvečerního vysílání. Následně bude vysílání každou sobotu a neděli před Televizními novinami.

Nejlíp Vaří moje máma! je formátem zábavné soutěžní show o vaření, ve které se dvojice složené z rodičů a jejich dospělých dětí mezi sebou utkají v kuchařském souboji. Rodiče se v soutěži objeví v rolích poradců a instruktorů. Jako soudce se představí známý kuchař italského původu Emanuel Ridi. Moderátorem soutěže bude Jaro Žídek.

Nova ve svém vysílání posílí pořady o vaření. Po uvedení pořadu Nejlíp vaří moje máma! připravuje do podzimního schématu kuchařskou show MasterChef. Do vysílání ji vrátí po třech letech. Show uvedla televize na podzim roku 2012, její moderátorkou byla tehdy modelka Daniela Peštová.

-mav-