AKA udělila certifikáty absolventům EACA

čtvrtek, 18. června 2015, 06:58 Aktuality, Reklama MediaGuru

Úspěšní absolventi programu European Advertising Certifikate (EACA) převzali ve středu 17. června certifikáty. Předání se uskutečnilo v designovém Glass Baru – v nejvyšším patře Tančícího domu. Diplomy předal výkonný ředitel AKA Michal Charvát a Lucie Češpivová, členka prezidia AKA a předsedkyně sekce Českých nezávislých agentur.

Program je otevřen především pro členy Evropské asociace komunikačních agentur (EACA). Představuje příležitost pro agenturní zaměstnance s více než dvouletou zkušeností v oboru. Program je vytvořen s cílem poskytnout mladým profesionálům pochopení reklamního průmyslu a nabídnout přehled různých komunikačních procesů. Je to první konzistentní celoevropská certifikace, která doplňuje profesní zkušenosti a umožňuje zvýšit kariérní možnosti.

Online program se skládá ze šesti modulů: Advertising and Communication in Context, Understanding Clients’ Business; Client, Creative and Media Briefs, Creativity and Creative Development a Understanding Media Channels Implementing Creative Ideas.

Program kombinuje instruktážní videa, e-lekce, různé kvízy a úkoly, které je možné v průběhu studia konzultovat v rámci diskuzních skupin.

V České republice program absolvovalo celkem 17 posluchačů. Devět z nich studium úspěšně zakončilo závěrečnými zkouškami a získalo tak European Advertising Certificate. Letošními držiteli tohoto certifikátu jsou: Martin Janota/Wunderman, Alena Kohoutová/Dorland, Barbora Koubková, Michaela Melenová a Jan Kvěch/McCann Prague, Jana Pečivová /OgilvyOne, Marek Rýznar/ImperialMedia a Honza Pažin s Liborem Tůmou z agentury Symbio Digital.

Registrace pro příští ročník EAC mladých odborníků se otevře v listopadu 2015.

Michal Charvát (prezident AKA) a Lucie Češpivová (členka prezida AKA). Foto: MediaGuru.cz
Michal Charvát (prezident AKA) a Lucie Češpivová (členka prezida AKA). Foto: MediaGuru.cz
Letošní držitelé European Advertising Certifikate, foto: MediaGuru.cz
Letošní držitelé European Advertising Certifikate, foto: MediaGuru.cz
Předávání certifikátů v Tančícím domě, foto: MediaGuru.cz
Předávání certifikátů v Tančícím domě, foto: MediaGuru.cz

-mav-