Aperol už potřetí otevře letní kino u Vltavy

pondělí, 08. června 2015, 16:18 Aktuality, Marketing MediaGuru

Značka Aperol, kterou má na českém trhu společnost Rémy Cointreau, odstartuje v úterý 9. června třetí ročník své eventové podpory v podobě letního kina v pražských Žlutých lázních.

„Letní kino skvěle zapadá do nové komunikační platformy ,Naladí po práci‘, kterou jsme letos představili spolu s televizní kampaní,” říká brand manažerka značky Aperol Eva Zakálová.

Stejně jako v loňském roce, kdy kino navštívilo 20 tisíc lidí, i letos se plánuje osm filmových večerů: začne se filmem Velká nádhera, následovat budou Chlapectví, Kupec Benátský, Prázdniny v Římě, Po přečtení spalte, Divoké historky, Do Říma s láskou a Hanebný pancharti. Připraveno bude brandované posezení, v barech bude možné objednat si stejnojmenný drink.

AperolSpritz

AperolSpritz_2

Koncept kina pochází od agentury Loosers, která se stará o realizaci eventu i přípravu klíčového vizuálu: „Chtěli jsme zachytit nejen atmosféru uvolněnosti a atraktivity Aperolu Spritz a jeho letního kina, ale důležitá pro nás byla i atmosféra Žlutých lázní. Rozhodli jsme se proto pro fotoprodukci přímo v areálu, čímž jsme propojili vše, co k Aperol Spritz kinu u Vltavy patří,” popisuje Pavel Bureš, Art Director Loosers.

AperolSpritz_kino

Prodeje italských aperitivů z distribučního portfolia Rémy Cointreau (Cinzano, Campari, Aperol, Crodino a od dubna 2015 nově i značka Cynar) překročily v ČR a na Slovensku ve fiskálním roce 2014/2015 hranici milionu prodaných litrů. Prodeje Aperolu v prvních čtyřech měsících letošního roku stouply v porovnání se stejným obdobím roku 2014 o 114 %.

-kch-