Léto na Primě: Tři mušketýři, zábava nebo české filmy

pátek, 05. června 2015, 07:30 TV MediaGuru

Letní schémata českých televizí jsou známá. Podívejte se na televizní nabídku.

Televize Prima chystá na léto premiéru výpravného seriálu Tři mušketýři. Seriál z produkce BBC umístí do pondělního večera. Divákům se poprvé představí už na konci června. Ve vysílání Primy tak nahradí seriál Cesty domů, kterému na jaře patří pondělní večerní čas. Po Třech mušketýrech bude následovat letní speciál Top Star magazínu.

úterý večer zařadí Prima české filmy, například českou klasiku v sérii filmů o rodině Homolkových. Středeční večer půjde zábavní show Muži proti ženám a Show Jana Krause, ve čtvrtek pořad Zdeňka Pohlreicha Ano, šéfe! nebo show Kdo je kdo? a v pátek zábavný pořad Překvápko!.

Sobotní a nedělní večery budou zasvěcené zahraničním filmovým titulům jako například akčním snímkům Pravdivé lži, Sahara, Král Artuš, Patriot nebo dobrodružným Letopisům Narnie 3.

Ve všední podvečery se objeví cooking show Prostřeno!,  v sobotu na lifestylový magazín Gondíci s.r.o. a v neděli Rozpal to, šéfe!.

Tři největší tuzemské kanály tak v létě nabídnou směs repríz oblíbených pořadů, seriálů či filmů. Přinášíme přehled hlavní večerních pořadů pro letní vysílání 2015.

O programu ČT1 můžete číst blíže zde, o programu TV Nova zde

Přehled hlavních pořadů (od cca 20:00), léto 2015

  ČT1 Prima Nova
Po Malý pitaval z velkého města Tři mušketýři, Top Star magazín Kriminálka Anděl, Stalker
Út Nemocnice na kraji města, Byl jednou jeden dům český film, Vylomeniny Idiana Jones, Zákon a pořádek
St Malý pitaval z velkého města, Vinnetou Muži proti ženám, Show Jana Krause Kriminálka Anděl, Námořní vyšetřovací služba
Čt Nemocnice na kraji města, Dobrá voda Ano, šéfe!, Kdo je kdo? Comeback, Sígři ve výslužbě
pohádka, Všechnopárty Překvápko!, film český film
So zábava, komedie film Harry Potter
Ne český film film Chalupáři, Česko za zázraky a tajemstvím

-mav-