Petr Houzar je v Googlu, stará se o agentury

pondělí, 01. června 2015, 12:51 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Na pozici Agency Sales Managera pro český trh společnosti Google nastoupil Petr Houzar. V rámci agenturního týmu českého Googlu se zaměří zejména na rozvoj spolupráce s mediálními agenturami. Zároveň se bude věnovat propagaci a budování značky za pomoci digitálních technologií, uvedla společnost Google.

Petr Houzar přichází do Googlu z Karlovarských minerálních vod, kde měl jako manažer globální digitální komunikace na starosti například značky Mattoni, Magnesia, Aquila, Dobrá voda nebo Waldquelle ve více než 14 zemích. Předtím vedl inovativní marketing ve společnosti Vodafone s primární zodpovědností za korporátní online strategii, rozvoj sociálních sítí, mobilní marketing, vztahy s vývojáři a inovace v oblasti digitální komunikace. Svou kariéru započal v mediální agentuře Mindshare.

„S Petrem se profesně potkáváme již velmi dlouho. Je o něm známo, že marketingem a technologiemi skutečně žije a věnuje této profesi a svému sebevzdělávání hodně volného času. Navíc je jedním z mála českých marketérů, kterým se podařilo prosadit se svými kampaněmi na mnoha evropských trzích. Tato země potřebuje excelentní marketéry, kteří posouvají tento obor dopředu a umějí vytěžit maximum z kombinace tradičního a digitálního světa," uvedla ředitelka českého Googlu Taťána le Moigne.

Petr Houzar
Petr Houzar

-mav-