Sklik se rozšířil i na home page Seznam.cz

čtvrtek, 18. června 2015, 15:18 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Služba Sklik.cz přepnula inzerci z testovacího do ostrého provozu na domovské stránce Seznam.cz. Sklik.cz bude reklamní prostor sdílet se službou Seznam Tip, a to v přesně vymezeném prostoru, který bude upravován v závislosti na počtu inzerentů, uvedla ve čtvrtek společnost Seznam.cz.

Sklik.cz inzerci lze na rozdíl od Seznam Tipu prostřednictvím funkce retargeting cílit a tak oslovit i uživatele, kteří již někdy navštívili stránky daného inzerenta. Klienti si nyní mohou vybrat, který z nabízených formátů reklamy jim na totožném prostoru vyhovuje, nebo zkusí rovnou obě varianty.

Seznam Tip je označen slovem „Tip“ a zájemce si může další nabídky zobrazit pomocí odkazu „Další nabídky“. Na nové verzi domovské stránky si pak další nabídky Seznam Tipu zobrazí proklikem z nadpisu boxu. Naopak inzerce, kterou zobrazí Sklik.cz, je označena slovem „reklama“ a další nabídky u ní chybí.

Veškeré inzeráty na domovské stránce prochází ručním schvalováním, a to jak bannerová a PPC reklama, tak i zmiňované nabídky v Seznam Tipu.

-mav-