ETA chce „vypečenou“ kampaní oživit letní poptávku

středa, 08. července 2015, 15:46 Aktuality, Reklama MediaGuru

Česká značka domácích spotřebičů ETA reaguje na letní období, v němž trh s malými domácími spotřebiči (SDA) spíše stagnuje. Poptávku chce oživit marketingovou aktivitou v podobě spotřebitelské soutěže „Vypečené léto“.

Každý zákazník, který nakoupí zboží ETA v celkové minimální hodnotě 1000 korun, zaregistruje se na stránkách www.eta.cz/vypeceneleto a zodpoví soutěžní otázku, má šanci vyhrát elektrický pečící hrnec ETA Pečenka. „Naším cílem je oživení poptávky a podpora značky ETA přímo na prodejních místech, ať už jsou jimi e-shopy, nebo kamenné prodejny,“ vysvětluje ředitelka marketingu ETA Lenka Kleinová.

Soutěž bude promována v místech prodeje, ale také v letácích, inzerci v tištěných titulech s vyšším podílem ženské cílové skupiny 30+ a na internetu formou bannerů na homepage jednotlivých partnerů, microsite i na vybraných webech.

ETA_vizual-leto-a5

Na podporu ETA Pečenka a elektrických grilů zároveň probíhá cross promo s Podravkou. Ke každému nově zakoupenému výrobky zákazníci dostanou balíček grilovacího koření Podravka. Společnost Podravka zase využívá výrobky ETA jako výhry ve svých vlastních spotřebitelských soutěžích.

-stk-