Lenovo mění logo, vizuální identitu i strategii

pondělí, 13. července 2015, 12:10 Aktuality, Marketing MediaGuru

U příležitosti své první technologické konference Lenovo Tech World představila společnost Lenovo nové logo i strategii. Do budoucna si klade za cíl především rozvíjet vztahy se svými zákazníky napříč mnoha komunikačními kanály. Původně výhradně počítačová firma tak podtrhuje svůj přerod ve společnost zaměřenou na uživatelskou elektroniku vůbec

Nové logo má klást důraz na vysokou adaptabilitu ve všech segmentech, jako jsou osobní počítače, mobilní telefony či firemní zařízení. Vyjadřovat má dynamičnost a osobní přístup, vizuální identita je úzce spojena také s pohybem a energií.

Změna loga společnosti Lenovo
Změna loga společnosti Lenovo

„Strategickým základem pro naši novou vizuální identitu je přesvědčení, že život odměňuje ty, kteří se na cestě za svými sny nebojí překonávat hranice, jsou neustále v pohybu a přitom se snaží zdokonalovat sebe sama. Tato filozofie shrnutá do motta ,Never Stand Still‘ nám pomáhá definovat nejen vizuální stránku nového loga společnosti Lenovo, ale také její další směřování do budoucna,“ říká Lucie Hajdová, marketingová manažerka Lenovo Česká republika.

Další podoby nového loga - s prvky energie a pohybu

Lenovo logo_energy

Branding Image Logo LenovoImage-Movement Low Res

-stk-