Tiscali Media startuje tři kvízové weby

čtvrtek, 16. července 2015, 07:10 Aktuality, Internet & Mobil MediaGuru

Na adresách Hadejfilm.cz, Hadejhru.cz a Hadejosobnosti.cz spouští společnost Tiscali Media tři nové kvízové weby. Uživatelé si na nich mohou ověřit své znalosti klasických i moderních filmů, televizních pořadů, videoher, ale i sportovních, hudebních nebo filmových hvězd.

Po inzertní stránce jsou nové projekty vytvořeny tak, aby byly kompatibilní s formou skinu používanou na webu Uschovna.cz.

Každý ze tří nových projektů spadá pod jeden ze stávajících obsahových webů Tiscali Media. Hadejfilm.cz je propojen s filmovým serverem Dokina.cz, Hadejhru.cz s herním webem Games.cz a Hadejosobnosti.cz s databází bulvárního webu Osobnosti.cz. Kvízy pro nové projekty připravovaly přímo redakce daných webů. „Nechtěli jsme jít cestou strojového generování kvízů. Naopak, šlo nám o rafinované otázky, které dají šanci náhodným uživatelům, ale zároveň budou výzvou pro zapálené fandy,” říká obsahový šéf Martin Bach.

Všechny tři kvízové projekty existují i v podobě aplikací pro mobilní telefony s operačním systémem iOS. Aplikace jsou zdarma a bez reklam, obsahově jsou pak totožné se svými webovými předlohami. Verze pro operační systém Android jsou v přípravě.

hadej (2)

-mav-