V čele sdružení Eurocomu pro CEE je Rostislav Starý

úterý, 14. července 2015, 11:16 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Rostislav Starý, partner agentury PR.Konektor, se stal hlavním představitelem Eurocom Worldwide, jednoho z největších celosvětových sdružení nezávislých PR agentur, pro oblast střední a východní Evropy. V této pozici bude zodpovědný za posílení členské základny a za rozvoj spolupráce napříč regionem.

„Po osmi letech členství v  Eurocomu máme jasno, jak síť a mezinárodní spolupráci v regionu střední a východní Evropy rozvíjet. Naším cílem je dále podporovat nejen byznys napříč regionem, ale i sdílení inspirace a know-how mezi členy,“ říká Rostislav Starý ke své nové funkci.

Rostislav Starý
Rostislav Starý

Rostislav Starý pracuje v oblasti médií a PR více než 15 let. Od roku 2006, kdy absolvoval London School of Public Relations, působí v agentuře PR.Konektor, jejíž kampaně byly už několikrát oceněny v  mezinárodních soutěžích, jako jsou European Excellence Awards nebo Sabre Awards. V roce 2009 se stal jejím partnerem a o čtyři roky později založil sesterskou agenturu Konektor Social, která se zaměřuje na digitální PR. Na začátku letošního roku byl znovu zvolen členem výkonné rady APRA.

Eurocom Worldwide je sdružení nezávislých PR agentur po celém světě, které bylo založeno v roce 2002. V současnosti se tato globální síť skládá z 31 společností s více než 500 specialisty na komunikaci. Sdružené agentury spolupracují na nadnárodních projektech týkajících se komunikace a sdílejí mezi sebou své zkušenosti v oblasti PR. Důležité hodnoty pro Eurocom Worldwide jsou nezávislost agentur, přístupnost klientům a společné standardy. PR.Konektor exkluzivně zastupuje v síti Českou a Slovenskou republiku.

-stk-