Vodafone využije ve Varech přenosy na Periscope

pátek, 03. července 2015, 11:20 Aktuality, Internet & Mobil, Reklama MediaGuru

Mobilní operátor Vodafone, jeden z hlavních partnerů karlovarského filmového festivalu, využije pro jubilejní ročník živé přenosy přes novou sociální síť Periscope.

V rámci těchto přenosů budou odběratelé získávat zprávy o aktuálním dění na festivalu, tipy na filmy a doprovodný program. Součástí plánovaných přenosů jsou i rozhovory jak s řadovými návštěvníky festivalu, tak i s hosty z umělecké sféry. „Chceme karlovarský festival přiblížit návštěvníkům i lidem, kteří na něj nemohou dorazit,” říká Michael Barták, vedoucí oddělení interaktivního marketing ve Vodafonu. „Letošní festival chce vzdát hold malým hrdinům filmového průmyslu, malým filmovým profesím i divákům. Periscope nám umožní zprostředkovat jim festival tak, jak to doposud nebylo možné, a spolupodílet se na něm,” dodává.

V rámci streamů Vodafone plánuje odběratelům umožnit přímo pokládat otázky celebritám, nabídne skrze tuto novou platformu i soutěže o mobilní telefony a tablety. Periscopové streamy z KVIFF nabídne Vodafone přes účet @Vodafone_CZ, související obsah poskytne na Twitter účtu @VodafoneVary a na instagramovém profilu @VodafoneCZ.

Aktivity na Periscopu, Twitteru a Instagramu v rámci KVIFF připravuje agentura TL5 Digital v součinnosti s agenturou McCann Prague, která je hlavní agenturou operátora pro ATL, BTL i digital.

-stk-