CZC.cz zahájil kampaň od vítězů Young Lions

úterý, 18. srpna 2015, 12:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

Český prodejce počítačů a elektroniky CZC.cz odstartoval svou podzimní kampaň. Hlavní role se opět ujali zaměstnanci CZC.cz, kteří se tentokrát převtělili do role učitelů a studentů. Připravena je dvojice televizních a webových spotů (YouTube, ČT, Prima), kterými se jako společný jmenovatel prolíná hodnota 2 500 Kč.

Částku ve výši 2 500 Kč  nabízí CZC.cz svým zákazníkům jako bonus při nákupu kreditní kartou Premia od společnosti Home Credit. Hlavní myšlenku celé kampaně připravili „mladí lvi“ Martin Zdražil a Lukáš Krčil z agentury Digital Brain, kteří před nedávnem získali první místo v národním kole Young Lions. Na koncepci celé kampaně se poté podílel brand tým CZC.cz.

Kampaň se také objevuje ve více než 20 rádiích, včetně Evropy 2 a Frekvence 1. Ve velké míře bude k propagaci využit také online prostor, a to zejména v podobě full-brandových a prémiových bannerových ploch. Vedle YouTube bude kampaň propagována také prostřednictvím dalších sociálních sítí.

Centrálním prvkem celé kampaně je microsite chci2500.cz, na kterou odkazuje veškerá komunikace. Návštěvníci na ní kromě menu s doporučenou elektronikou naleznou také online formulář pro podání žádosti o Premia kartu a kompletní podmínky akce včetně modelového příkladu a odpovědí na nejčastěji kladené otázky. Cílovou skupinou kampaně jsou pracující lidé a studenti, respektive jejich rodiče, kteří se po dovolených a prázdninách opět vracejí do ostrého pracovního tempa nebo do školních lavic. Konec kampaně je naplánován na 31. 10. 2015.

Další spoty najdete zde.

-mav-