Marketing Mix je 15. září v Praze, poté v Brně

čtvrtek, 20. srpna 2015, 07:47 Aktuality, Marketing MediaGuru

Prezentační veletrhy firem z oblasti reklamy, marketingu a polygrafie Marketing Mix nástupce veletrhu Svět reklamy se uskuteční tradičně ve dvou etapách v Praze a v Brně. V úterý 15. září 2015 proběhne osmý ročník v nových prostorách Hotelu DUO v Praze a v úterý 22. září 2015 se bude konat desátý ročník v prostorách brněnského výstaviště BVV – Pavilon E.

Cílovou skupinou návštěvníků jsou zejména marketingoví manažeři firem, kteří právě na podzim připravují reklamní kampaně a plány pro vánoční sezónu a rok 2016.

Pořadatelem je výstavnická společnost Omnis Olomouc, která se specializuje na pořádání převážně odborných veletrhů.

Jedná se o jednodenní, nízkonákladové a networkingové akce s cílem zprostředkovat kontakty mezi firmami v reklamní branži a s firmami - uživateli reklamy. Na neformálním setkání obchodníků nabízející strana prezentuje svoje produkty a služby ve standardizovaných a jednoduchých jednacích místech. Jde o vystavovatel z oblasti reklamy, marketingu a polygrafie jako jsou např.: reklamní agentury, firmy zabývající se marketingovými službami, tiskárny, výrobci reklamních a dárkových předmětů, firmy z oboru velkoplošné reklamy, podpory prodeje, signmakingu, médií, také firmy nabízející stroje na výrobu reklamy, 3D tiskárny atd.

marketing mix_omnis

Akci doplňují přednášky a doprovodné programy. Přednášky jsou rozděleny do 4 tematických bloků.

Digistrategie – Online Marketing 2015 - SEO, RTB, sociální sítě, e-mailing, content marketing, automatizovaný marketing, mobilní aplikace.

Mix trendů a novinek - sustainable marketing, neuromarketing, komunikační advokacie, Digitální nástroje a inovace 21. století, Creativity is the key to effectivity.

Marketing café – nejužitečnější reklamní předmět, umění rozhodnutí, smyslné a nesmyslné novinky mezi reklamními předměty, bez personalizace=marketing krátkozrace.

Grafický design aktuálně - role grafického a komunikačního designera, vizuální komunikace značek, design a právo.

Více na www.omnis.cz, také na facebooku, twitteru i Linkedinu.

-mav-