O2 uvádí mobilní službu O2 TV Air

čtvrtek, 06. srpna 2015, 13:03 Aktuality, Internet & Mobil, TV MediaGuru

Operátor O2 přichází se službou O2 TV Air. Určena je zákazníkům, kteří nemají na své adrese dostupné pevné připojení od O2.

„O2 TV Air přináší řešení pro ty zákazníky, kteří nemají na své adrese dostupnou klasickou O2 TV,“ říká Anna Lenerová, která je v O2 zodpovědná za obsah O2 TV. „Nabídku kanálů jsme sestavili tak, aby si na své přišli jak sportovní fanoušci, tak i další členové domácnosti,“ doplňuje.

O2 TV Air nabídne na 30 kanálů včetně O2 Sport a dalších sportovních stanic, jako je Eurosport, Eurosport 2, DIGI Sport 1, DIGI Sport 2, Sport1, Sport2, Sport3, Nova Sport i ČT Sport. Nabídku doplní filmové stanice AMC a Filmbox, dětské kanály Nickelodeon a Minimax, kulinářská Mňam TV nebo dokumentární Spektrum. K dispozici budou i volně šířené kanály ČT1, ČT2, ČT24, ČT :D, Nova, Nova Cinema, Smíchov, Fanda, Prima, Prima Love, Prima COOL, Prima Zoom, Barrandov a O2 Info.

Službu O2 TV Air je možné objednat za 249 Kč měsíčně. Zákazník bude moci výše uvedené kanály sledovat prostřednictvím mobilní aplikace O2 TV (dříve O2 TV Go) nebo přímo na webových stránkách www.o2tv.cz. Cena zahrnuje licenci pro čtyři různá zařízení. Kromě živého vysílání umožní O2 TV Air také nahrávání pořadů (až 10 hodin nahrávek dostupných po dobu 7 dní) nebo přehrání až 30 hodin zpětně po jejich odvysílání. Služba je bez závazku a zákazník ji může kdykoli vypovědět.

-stk-