RB podpoří od září půjčky, opět s detektivem Arturem

čtvrtek, 27. srpna 2015, 10:58 Aktuality, Reklama MediaGuru

Začátkem září startuje Raiffeisenbank svou podzimní kampaň, v níž podpoří Rychlou půjčku. S ní za řádné splácení dostanou klienti jak nové, tak refinancované a konsolidované půjčky bonus ve výši až 50 tisíc korun.

RB

Kampaň nadále pracuje s komiksovými prvky a postavou soukromého detektiva Artura, který banka představila na podzim loňského roku. Artura hraje herec Victor Solé, jemuž v českém znění propůjčil hlas Michal Dlouhý.

Tentokrát se příběh odvíjí v obchodě s hudebninami, kde je na prodej saxofon, po němž Artur již dlouho touží, ale nemůže si jej dovolit. Během jedné ze svých návštěv zahlédne Viktorii ztvárněnou Ericou Bigiou, před kterou se chce předvést. Jeho představení se však nelíbí majiteli obchodu, a Arturovi tak nezbývá než si saxofon koupit.

Kampaň na Rychlou půjčku se poprvé objeví v televizi v období od 1. do 20. září, a poté ještě od 26. října do 8. listopadu a od 23. listopadu do 13. prosince. Dále bude probíhat v rádiu a onlinu. Na přelomu září a října bude doplněna o promo eKonta Smart a Podnikatelského eKonta Start.

RB_lupa

Spot pochází z dílny kreativní agentury McCann Prague, režie se ujal Goran Marojevič, za kamerou stál Jan Velický. Mediální plán připravila agentura ZenithOptimedia.

-stk-