Souboj pokračuje, Přístav toto pondělí nepůjde

sobota, 29. srpna 2015, 09:22 TV MediaGuru

Prima se rozhodla upravit program pro pondělí 31. srpna, vynechá seriál Přístav.

Souboj o pondělní a středeční večery mezi televizí Nova a televizí Prima pokračuje. Prima se rozhodla změnit svůj program pro pondělí 31. srpna a nezařadit do vysílání svůj nový seriál Přístav. V pondělí 31. srpna se nebude vysílat ani Top Star magazín, který se má v novém provedení poprvé představit 7. září.

Prima tím reaguje na krok Novy, která chce v pondělí záměrně postavit proti hlavní novince Primy těžkou zbraň – filmovou komedii Babovřesky II. Protože půjde o televizní premiéru této komedie, lze očekávat vysokou sledovanost. Prima místo seriálu Přístav zařadí v pondělí 31. srpna do vysílání film Robin Hood. Další díl seriálu Přístav se má vysílat ve středu 2. září. Pro pondělí 7. září zatím Prima s nasazením Přístavu počítá.

Šachy rozehrála televize Nova, která se snaží eliminovat start seriálu Přístav. Jeho úvodní díl sledovalo ve středu 26. srpna téměř 960 tis. diváků starších 15 let. Nova zatím vyčkává s nasazením reality show MasterChef, která má jít proti seriálu Přístav v pondělí a ve středu. Nova také zatím neupřesnila nasazení nových dílů seriálu Doktoři z Počátků, které chce vysílat v pondělním večeru. Jejich nasazení může upravit podle výsledků seriálu Přístav.

-mav-