Brand Management přiveze do Prahy Stengela z P&G

pátek, 04. září 2015, 07:37 Aktuality, Marketing MediaGuru

Premiéra konference Brand Management, jež se bude konat 23. září 2015 ve Slovanském domě v Praze, se zaměří na diskusi o tom, zda je značka velkým cílem a filozofií definující strategii firmy, či „jen" cestou a nástrojem, jak naplnit dílčí úkoly.

Klíčovým mluvčím bude Jim Stengel, vizionář a marketingový guru, který působil řadu let jako globální marketingový ředitel Procter & Gamble. V této pozici měl pod kontrolou reklamní rozpočet ve výši sedmi miliard dolarů a organizačně zodpovídal za téměř sedm tisíc spolupracovníků. Během svého působení ve vrcholové globální roli zásadním způsobem pozvedl marketingovou kulturu firmy a přispěl ke zdvojnásobení obratu a zásadnímu zvýšení ziskovosti koncernu. V unikátní prezentaci připravené na míru Brand Managementu se zaměří na jednání a návyky, které pomáhají značkám vítězit.  

BM_Stengel

Dále se představí Oliver Koll z innsbruckého Institutu für Marketing, Petr Šimůnek, šéfredaktor časopisu Forbes, Hannu Kasi, country managing director společnosti ABB, Jannis Samaras, generální ředitel Kofoly, Jindra Vejvodová z marketingu společnosti Preciosa či Jiří Kašpárek, vedoucí marketingu Tatra Trucks.

Více informací o konferenci naleznete zde.

-stk-