GE Money Bank podpoří úvěry, s kocourem na hokeji

úterý, 15. září 2015, 10:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

GE Money Bank podpoří na podzim své úvěrové produkty. Klientům, kteří si pořídí Expres půjčku nebo Konsolidaci půjček, banka vrátí až 500 korun z každé splátky zpět. Nabídku komunikuje od poloviny září marketingová kampaň, jež se nese v duchu dlouhodobého konceptu s rozmrzelým kocourem a hlasem Marka Taclíka.

Tentokrát kampaň využívá hokejové tematiky. „Páníček si za bonusy k úvěru tentokrát koupí vstupenky na hokej a vezme s sebou na stadion i svého milovaného kocoura,“ říká ředitelka marketingové komunikace GE Money Bank Miroslava Misíková.

Kampaň bude k vidění až do 20. prosince v televizi na stanicích skupin Nova, Prima a Atmedia, dále v kinech sítě Cinestar a na internetu na serverech Seznam.cz, Novinky.cz, Super.cz nebo YouTube.com. Součástí budou i SMS zprávy a drop maily.

Zároveň proběhne i regionální kampaň, během níž promotéři v kocouřích kostýmech a hokejovém dresu navštíví postupně pobočky banky ve všech regionech ČR.

Spot natočil Daniel Růžička na stadionu kladenských Rytířů. Kreativní koncept pochází z dílny agentury Labstore. Produkci zajistila společnost Target Pictures. Mediální plánování a nákup médií mají na starosti agentury OMD a METS.  

-stk-