Innovation Day se letos zaměří na HbbTV vysílání

čtvrtek, 24. září 2015, 08:46 Aktuality, TV MediaGuru

Další ročník Innovation Day, který proběhne už ve středu 7. října v City Tower Praha 4, se pokusí odpovědět na otázky, co nás čeká na poli HbbTV a na jaké novinky se můžeme v nejbližší době těšit.

Obchodní ředitel HTTV pro oblast Evropy, Středního Východu a Afriky Patrick Rabu poukáže na stávající nasazování HbbTV ve světě a napoví, co vše nás v HbbTV prostoru čeká. Příklady interaktivních HbbTV reklam z polských televizí představí Pawel Tutka z hybra.tv.

Martin Gebauer, CEO Českých Radiokomunikací, prozradí, co vše dokážeme připravit pro HbbTV v České republice. Technický ředitel TV Óčko Lukáš Hnilička má ukázat, jak si vychovat vlastní hybridní televizi tak, aby monetizovala obsah. Ředitel nových médií České televize Pavel Kohout představí budoucí trendy ve vývoji aplikací pro HbbTV a nastíní možnosti nové normy 2.0.

Podrobnosti o programu se dočtete na oficiálních stránkách konference Innovation Day: Monetizace HbbTV.

Konferenci organizuje TUESDAY Business Network pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu. Generálním partnerem konference jsou České Radiokomunikace, mediálními partnery jsou servery DigiZone.cz a Lupa.cz. Produkčně akci zajišťuje Internet Info.

-mav-