MasterChef odstartuje až 7. října

čtvrtek, 17. září 2015, 15:18 TV MediaGuru

Kuchařskou reality show nasadí televize Nova od října, vysílat ji bude v pondělí a ve středu.

Televize Nova nasadí svou podzimní novinku MasterChef Česko – kuchařskou reality show o hledání nejlepších domácích kuchařů – ve středu 7. října. Vysílána bude od 20:20, vždy v pondělí a ve středu.

Kuchařská show vznikla původně ve Velké Británii a svým konceptem připomíná hudební SuperStar. Soutěží v ní amatérští kuchaři z celé republiky. Vítěz, kterého vybírá odborná porota ve složení kuchařů Marka Raditsche, Miroslava Kaliny a Marka Fichtnera, získá výhru v hodnotě půl milionu korun a vydání vlastní kuchařky.

MasterChef Česko představuje pro Novu jednu z hlavních opor podzimního vysílání, s jejím nasazením však televize prozatím vyčkávala. Původně se očekávalo, že novinka půjde už od poloviny září. Doposud však sázela v pondělí na české komedie, ve středu na reality show Výměna manželek, a snažila se tak vyblokovat novinku konkurenční Primy, která v těchto dnech vysílá seriál Přístav.

Od 23. září Nova vrací na televizní obrazovky také seriál Doktoři z počátků, které půjdou každou středu od 21:35. Úterní a čtvrteční večery patří seriálu Ordinace v růžové zahradě. 

-stk-