Mattoni se rozjíždí po celé ČR na běžeckou roadshow

pátek, 18. září 2015, 14:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

Mattoni startuje 21. září v Praze svou běžeckou roadshow Mattoni FreeRun, se kterou navštíví 13 větších měst. Na každé zastávce nabídne zájemcům veřejné tréninky s běžeckými kouči. Značka tak chce motivovat začínající běžce, aby své běžecké začátky proměnili v pravidelné tréninky.

„Roadshow navazuje na naši jarní kampaň, kdy jsme hledali zapálené běžce, z nichž se stali Mattoni FreeRun kouči, kteří nám na vybraných trasách pomáhají rozběhat Česko,“ vysvětluje Jan Kolafa, Senior Brand Manager Mattoni.

Účast na jednotlivých otevřených trénincích v rámci roadshow je zdarma. Stačí najít událost na Facebooku, vzít telefon, stáhnout RunCzech aplikaci a dorazit na start.

„Jsme nadšení, že s námi na projektu Mattoni FreeRun spolupracuje jeden z našich nejvěrnějších partnerů, který je s námi již jednadvacátou sezónu. Celá RunCzech aplikace, ve které Mattoni FreeRun najdete, je výsledkem dlouholetého snažení, kterým chceme inovativně motivovat co nejvíce lidí k tomu, aby se scházeli a objevili kouzlo aktivního životního stylu,“ dodává Carlo Capalbo za RunCzech.

Projekt je realizován agenturou ConceptOne.

-stk-