Mladá fronta pořádá Business-lifestyle festival

pondělí, 21. září 2015, 14:44 Aktuality, Tisk MediaGuru

Vydavatelství Mladá fronta a ArtGen Office Gallery pořádají první Business-lifestyle festival Office Night. Moto akce zní: V práci nepracujeme. V práci žijeme“. V hlavním hudebním programu vystoupí s kapelou B-Side Band bandleadera Josefa Buchty zpěvák Vojtěch Dyk, který je také tváří podzimní ForMen Fashion Bible.

Mix zábavy a inspirace pro kariéru, který je určen pro širokou veřejnost, se bude konat ve čtvrtek 15. října 2015 od 18.00 do 22.00 hodin v prostorách Holešovické tržnice a budovy ArtGen Office Gallery.

„Office Night je výjimečná akce, která se v Praze ještě nekonala. Podobné městské akce pro lidi z byznysu jsou ale stále běžnější v západních metropolích, aktuálně například v Londýně,“ řekl Jan Müller, šéfredaktor časopisu ForMen. Vojtěch Dyk vystoupí v hudební show, která v rámci programu proběhne na hlavním festivalovém pódiu, kde také slavnostně pokřtí speciální říjnové číslo magazínu ForMen.

Festival Office Night je akce vytvořená pro všechny čtenáře ekonomických a lifestylových titulů vydavatelství Mladá fronta. Návštěvníci si budou moci poslechnout i další interprety jako Debbi a Xaviera Baumaxu. Koncerty doplní několik vystoupení kreativní formace Cirkus trochu jinak. V prostorách hi-tech budovy Gen budou představeny nové kolekce módních značek. Zde vystoupí i řečníci a motivátoři, za centrum komplexní medicíny „Hnízdo zdraví“ bude hovořit lékař Jan Hnízdil.

Bonusem akce jsou soutěže. Vyhrát je možné dárkové poukázky Gant a další ceny. Firmy mohou vyhrát inzertní prostor v deníku E15 v hodnotě jeden milion korun.

-mav-