Osvětová kampaň proti rakovině zapojí cukrárny

úterý, 15. září 2015, 06:55 Aktuality, Reklama MediaGuru

U příležitosti Mezinárodního dne lymfomu, který připadá na úterý 15. září, startuje pacientské sdružení Lymfom Help svou osvětovou kampaň s podtitulem „Nikdy to nevzdávej!“.

Tváří kampaně se stali čtyři pacienti, kteří zdárně absolvovali léčbu maligního lymfomu, potažmo chronické lymfatické leukémie. Každý z těchto mladých lidí k hlavnímu mottu kampaně navíc přidává ještě svůj osobní vzkaz.

DenProtiLymfomu

Do komunikace se zapojí také pět food bloggerů, kteří vydají recept v barvách kampaně. V 23 pražských kavárnách bude možné si ve stejných barvách zakoupit i cupcake a sdílením fotografií na svých sociálních sítích s označením #DenLymfomu šířit informace o onemocnění dál. AnonymouS Bar bude svým návštěvníkům 15. září podávat speciální koktejl B-Medicine, který byl vytvořen přímo pro Mezinárodní den lymfomu 2015.

Cupcakes

Kampaň bude dále probíhat také na CLV umístěných v nákupních centrech v Praze a na Facebooku, jejíž součástí bude i video, na kterém pacienti poodhalí průběh onemocnění a vyzvou veřejnost k nepodceňování příznaků maligního lymfomu.

-stk-