Rádio Zet rozšířilo české vysílání na 13 hodin

středa, 16. září 2015, 10:30 Aktuality, Rádio MediaGuru

Rádio Zet skupiny Lagardere Active ČR rozšířilo české vysílání. Místo dosavadních šesti hodin se zvýšilo na 13 hodin denně. Nově je možné stanici poslouchat od 6 do 19 hodin ve všední dny. O víkendu od 7 do 18 hodin.

Rozšířené vysílání zpřístupní obsah, který byl dosud po celý den dostupný pouze na informačním webu zet.cz. Jde o informace a zprávy s orientací na byznys a podnikání, vědu a techniku, společnost a kulturu. V nočních hodinách na český blok navazuje anglické vysílání BBC World Service.

„Jsme rádi, že nyní můžeme rozhlasový prime-time využít pro domácí publikum. Stěžejní produkty, jako přehledy zahraničních novin a webů, byznysové zprávy a různé rozhovory jsou nyní dostupné rozhlasovým posluchačům třináct hodin denně. Čtyřiadvacetihodinová on-line nabídka tohoto obsahu na webu zet.cz samozřejmě zůstává k dispozici, v rádiu ale navíc posluchači najdou i dopravu, počasí a další informace. Rozšiřujeme tím náš servis,“ říká Miroslav Škoda, ředitel rádia Zet.

Zet se obsahově orientuje na informace, networking a seriozní zpravodajství. Program rádia Zet vychází z obsahu webu Zet.cz  a je doplněný o zpravodajství, komentáře, recenze a řadu „life-style“ magazínů jako AutoZet, U lékaře, Kulturní tipy. Součástí vysílání je i oblíbený kurz angličtiny.

-mav-