Ředitelem marketingu PNS se stává Filip Poštulka

pondělí, 21. září 2015, 11:20 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Ředitelem marketingu společnosti PNS se stal Filip Poštulka. V této funkci bude zodpovědný za korporátní komunikaci a marketingovou komunikaci nových i stávajících projektů.

Filip Poštulka, marketingový ředitel PNS
Filip Poštulka, marketingový ředitel PNS

Během své profesní dráhy se Filip Poštulka dlouhodobě věnoval poradenské činnosti v oblasti marketingové komunikace a public relations pro klienty z oblasti bankovnictví, logistiky, rychloobrátkového zboží, médií atd. V letech 2010 až 2014 působil jako vedoucí marketingu, komunikace a tiskový mluvčí v mediálním domě Sanoma Media Praha, v minulosti působil také jako reportér týdeníku Euro. Ve společnosti SearchForce se věnoval vyhledávání manažerů z oblasti marketingu.

Přes deset let přednáší o médiích, marketingu a PR na Karlově univerzitě. Absolvoval Katedru masové komunikace na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy, kde vystudoval historii.

První novinová společnost a.s. (PNS a.s.) je největší český distributor tisku do prodejní sítě. Hlavními akcionáři PNS k jsou Czech News Center (27,02 %), Mafra (26,27 %), Vltava-Labe-Press (26,04 %), Bauer Media (11,24 %) a Astrosat Media (9 %).

-stk-