Třetí klientský tým Wundermanu vede Novák

čtvrtek, 10. září 2015, 11:40 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

V návaznosti na získání několika nových klientů v prvním pololetí letošního roku zřizuje agentura Wunderman třetí klientský tým. Jeho vedení se ujímá Jaroslav Novák.

Jaroslav Novák, šéf třetího accountského týmu agentury Wunderman
Jaroslav Novák, šéf třetího accountského týmu agentury Wunderman

„Mým primárním úkolem ve Wundermanu bude postavení třetího týmu, který se bude minimálně do vybudování vlastního klientského portfolia specializovat na new business a akvizici nových klientů,“ říká Jaroslav Novák. Dalším cílem jeho týmu je posílení kapacit a zvýšení výkonu agentury u stávajících klientů, pro které Wunderman primárně realizuje reklamu založenou na analýze dostupných dat a porozumění zákazníkovi. Pracovat bude například pro cestovní skupinu Fischer nebo společnost International Study Programs (ISP).

Jaroslav Novák se v reklamních agenturách pohybuje od roku 2001. Před nástupem do Wundermanu působil jako Client Service Director v agentuře Ogilvy Action (dnes Geometry Global). Předtím čtyři roky pracoval v BTL agentuře McCoy&Partner, kterou jako CEO ve druhé polovině svého působení i vedl. V minulosti se věnoval IT oblasti, kde se podílel na vybudování vývojového centra v Praze pro německou globální korporaci Caatoosee GmbH s klienty jako Lufthansa nebo Daimler Chrysler.

-stk-