3M otevře v OC Chodov svůj „bytový“ showroom

pátek, 02. října 2015, 17:55 Aktuality, Marketing MediaGuru

Od soboty 3. říjny až nejméně do konce října bude technologická firma 3M provozovat v OC Chodov svůj prodejní showroom. V simulované koupelně, obývacím pokoji, pracovně a dílně představí část ze svého portfolia produktů, které mají díky chytrým inovacím zlepšit každodenní život.

3M

3M_1

showroomu bude ukázáno například spojování materiálů bez šroubů, hřebíků a nýtů, vystaveny zde budou i ochranné pracovní prostředky, náplasti Spofaplast a Nexcare, dekorativní pásky Scotch  nebo lepítka Post-it.

„3M má velmi diverzifikované portfolio, čítá kolem padesáti tisíc výrobků. Vybrali jsme z něj takové, které jsou určeny spotřebitelům v domácnostech pod ikonickými značkami Post-it, Scotch a dalšími. Našim cílem je ověřit koncept integrované nabídky řešení velkého okruhu potřeb z nejrůznějších oblastí lidského života na jediném místě,“ uvedl René Skuček, marketingový ředitel pro 3M Central Region.

Koncept plně navazuje na novou ideovou platformu 3M Science. Applied to Life, kde za každým produktem 3M stojí příběh o jeho vzniku. Příběhy budou v showroomu napsány na lepítkách Post-It, k seznámení s nimi bude nabádat 2D hosteska, která ožije díky projekční fólii Vikuiti.

-stk-