Hamé spouští vlastní e-shop, opouští Aukro

čtvrtek, 08. října 2015, 10:30 Aktuality, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Potravinářská společnost Hamé spustila na www.hame-eshop.cz nový oficiální e-shop zaměřený na prodej vlastních produktů. Nabízí v něm více než 500 značkových výrobků spadajících pod koncern Hamé. E-shop pro Hamé provozuje firma Ergotep, která zaměstnává převážně osoby se zdravotním postižením.

Nový oficiální e-shop není prvním počinem Hamé v oblasti online prodeje. Společnost již v minulosti prodávala na e-shopové platformě portálu Aukro. Tu po roce opustila a vytvořila vlastní e-shop.

Hamé chce nabídnout zákazníkům alternativu k běžnému nákupu trvanlivých potravin v supermarketech. „Spousta lidí začíná brát nákupy na internetu jako běžnou součást života a tento trend se nyní stále více dotýká i nákupu potravin online, které až do relativně nedávné doby nebyly typickým zbožím pořizovaným přes internet. Výrazně se mění nákupní chování Čechů a my chceme být u toho,“ vysvětlil generální ředitel Hamé Martin Štrupl.

Hamé chce nasadit i vstřícnou cenovou strategii za přepravu. „Z průzkumů spokojenosti s nákupem na internetu vychází, že jednu z největších překážek tvoří cena přepravy. Tu máme opravdu za výhodné ceny, které si dovolí držet jen největší internetové obchodní portály v Česku,“ podotkl Martin Štrupl. Pokud si zákazník například pořídí zboží za více než 999 korun, získá dopravu zdarma.

-mav-