Instinkt vychází s kupony na kulturní slevy

čtvrtek, 01. října 2015, 16:49 Aktuality, Tisk MediaGuru

Společenský týdeník Instinkt vydavatelství Empresa Media vydává přílohu s názvem Velká kniha kulturních slev. Je součástí vydání, které se objeví na pultech ve čtvrtek 1. října, a přináší slevy na nákup knih a hudby, vstupenek do divadel, kin, na výstavy a další kulturní akce po celé České republice.

Celkem 54 kuponů na slevy ve výši až 60 % je všitou přílohou vydání, pro které poskytli dvojrozhovor herci Ivana Chýlková a Ondřej Vetchý. Jedním z hlavních partnerů akce je totiž Činoherní klub, který letos slaví 50 let své existence.

Časopis si bude možné zakoupit v termínu 1. – 7. října 2015 za nezměněnou cenu 20 Kč. Mezi nabízené slevy patří například 40% sleva na vstupenky do Švandova divadla, 30% sleva na muzikály v divadlech Kalich a Hybernia, 20% sleva na vstupenky do Činoherního klubu, Jihočeského divadla, do galerií a na festivaly, 1+1 vstupenka zdarma do divadel v Liberci, Zlíně, Olomouci a dalších institucí, 30% sleva na knihy z nakladatelství Paseka, 20% sleva na knihy v knihkupectví Dobrovský, a řada dalších slev.

Prodej týdeníku Instinkt s přílohou bude podpořen kampaní na TV Barrandov, v rádiích Český rozhlas, Signal, Country, Expres, Classic a na sociální síti Facebook. Kampaň se objeví také v tištěných titulech vydavatelství Empresa Media a v síti LCD obrazovek Sharpe Edge.

-mav-