Native PR zakládá agenturu Onli Digital Marketing

pátek, 30. října 2015, 06:55 Aktuality, PR, Reklama MediaGuru

PR agentura Native PR zakládá agenturu Onli Digital Marketing. Zaměřovat se chce především na komunikaci se ženami-zákaznicemi. Důvodem pro tuto specializace je podle agentury zejména skutečnost, že ženy stojí za většinou nákupních rozhodnutích učiněných online, jsou na internetu velmi aktivní a sdílí své zkušenosti s ostatními.

LOGO_ONLI
Logo nové agentury Onli Digital Marketing

„U stávajících i nových klientů se stále častěji setkáváme se zájmem o návrh online komunikační strategie. Cílem naší nové agentury je zajišťovat komplexní online služby založené na kvalitních analýzách a měření, které se neomezují jen na vybrané nástroje, ale přizpůsobují se konkrétním potřebám značky. Vzniká tak vlastně ucelený příběh značky, vyprávěný jazykem zákazníků,“ říká Václav Pavelka, majitel agentury Native PR a spoluzakladatel nově vzniklé digitální agentury Onli.

„V online prostředí lidé sdílí spoustu názorů, a to nejen v rámci sociálních sítí. Z nich vycházíme při tvorbě komunikační linky i mediálního plánování,“ dodává Irena Benešová, která bude mít v Onli na starosti nový byznys a péči o klienty.

-stk-