České aerolinie odstartovaly předvánoční kampaň

čtvrtek, 19. listopadu 2015, 05:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

České aerolinie spustily na 15 trzích svou předvánoční kampaň se sloganem „To pravé vánoční překvapení“. Kampaň, jež komunikuje speciální cenové tarify do vybraných evropských destinací, poběží do konce listopadu na českém a dále na belgickém, britském, dánském, francouzském, italském, maďarském, německém, nizozemském, polském, rumunském, ruském, slovenském, španělském a ukrajinském trhu.

Pro komunikaci předvánoční nabídky na českém trhu využívají ČSA online i offline média a nosiče. S kampaní v podobě bannerů nebo full brandingu se setkají návštěvníci na iDnes.cz, IDOS.cz, Úschovna.cz, ČSFD.cz, ale také v síti Google, která je využívána zejména na zahraničních trzích.

Klíčový vizuál předvánoční kampaně ČSA
Klíčový vizuál předvánoční kampaně ČSA

Online kampaň doplní outdoorové nosiče na místech s vysokou koncentrací cílové skupiny. K vidění bude i v síti LED bigboardů, LED obrazovek v nákupních centrech Metropole Zličín, Nový Smíchov nebo Palladium, citylightů v centru Prahy spolu s reklamou na autobusech, tramvajích a v metru. Součástí media mixu je i printová podpora v deníku Metro či časopisu Harper’s Bazaar. Kampaň doplňuje image spot na podporu značky promítaný až do konce listopadu před jednotlivými filmy v sítí multikin CineStar. Na českém trhu je kampaň realizována ve spolupráci a v co-brandingu s Letištěm Praha.

Copywriting i kreativní zpracování nové letní kampaně bylo zrealizováno in-house.

-stk-