Do vedení Havas PR byli jmenováni Pavlíček a Vlasák

čtvrtek, 19. listopadu 2015, 09:40 Aktuality, PR, Lidé MediaGuru

Do pozice výkonných ředitelů agentury Havas PR byli jmenováni Martin Pavlíček a Michal Vlasák. Z vedení odchází Kateřina Wheeler, která se po devítiletém působení v agentuře rozhodla pokračovat ve své kariéře jako nezávislá PR konzultantka.

Michal Vlasák přišel do Havasu v roce 2007, v roce 2012 byl povýšen do pozice zástupce ředitele. Jeho zkušenosti zahrnují poskytování komunikačních služeb společnostem, jako je například Google, Westinghouse Electric Company či Toyota Peugeot Citroën Automobile. Nyní vede tým korporátní komunikace. Vystudoval žurnalistiku a mediální studia na Karlově Univerzitě a příležitostně přednáší o PR na Vysoké škole ekonomické v Praze.

Michal Vlasák
Michal Vlasák

Martin Pavlíček přestoupil do Havasu na začátku roku 2015 z UPC Česká republika z pozice ředitele komunikace. V předchozích deseti letech působil jako ředitel korporátní komunikace společnosti Unipetrol a jako tiskový mluvčí společnosti ČEZ, v Havasu vede tým pro finanční a zdravotnický sektor. Získal na University of New York in Prague magisterský titul v oboru PR komunikace a MBA v marketingu. Na své alma mater nadále učí předmět Advanced PR.

Martin Pavlíček
Martin Pavlíček

Dále došlo k povýšení Daniely Chovancové do pozice Account Director pro IT & Telco, Ljuby Kotáskové na pozici Social Media Director a Lucie Strnadové do pozice Account Director pro FMCG a eventy.

-stk-